Totalul afișărilor de pagină

: Fanfashion

 Descriere:
 Fanfashion este un magazin online in care gasiti haine pentru toate gusturile. Va oferim haine de dama pentru orice ocazie, de la tinute office pana la rochii de club intr-o gama variata de modele si culori. Valorile respectate de companie sunt orientarea catre client, dezvoltarea continua si performanta.


PRODUSE 2013 Fanfashion .CLICK AICI
-------------------------------------------------
 Fashionshoes.ro 


Fashionshoes.ro, infiintat in februarie 2011, este magazinul online de incaltaminte unde puteti gasi pantofi, genti si accesorii, precum si incaltaminte de copii. Toate produsele stau sub semnul marcilor italienesti de pantofi, la un raport calitate-pret mai mult decat bun.
Distribuim 2 colectii de renume in lumea modei, CONDUR by Alexandru (preturi 300-450 RON) si Flavia Stoian (preturi 200-600 RON). Restul produselor (marcile italienesti, gentile, accesoriile, ochelarii de soare etc) sunt situate intre 25-650 RON.
In Outlet oferim reduceri de pana la 70%.
Targetul il reprezinta publicul feminin, de la 10 la 60 de ani.
Comanda medie este de 150 RON. Pe luna avem o medie de 300 de comenzi, iar acestea sunt intr-o crestere continua (se dubleaza fata de luna precedenta).
Pe site avem afisate peste 600 de produse, cu un stoc de peste 10.000 si urmeaza sa mai primim si alte produse pe langa cele afisate pe site.
Clientele noastra este foarte multumita de noi, de produse, de livrarea care este asigurata in maxim 48 de ore, in orice colt al tarii.
Ca si promotii, pentru fiecare abonare noua la newsletter avem un voucher de 30 de RON.
Periodic organizam concursuri, cu diverse premii (shooting profesional realizat fotograful profesionist Gabriel Henssey, seturi de accesorii, pantofi etc).
Va asteptam sa ne deveniti parteneri in performanta!
 


PRODUSE 2013 Fashionshoes.ro , CLICK AICI: