Totalul afișărilor de pagină


https://www.miniprix.ro/
 www.miniprix.ro
www.miniprix.ro este unul dintre cei mai mari jucatori online de pe piata de fashion. Propunem colectii de imbracaminte, incaltaminte si accesorii de calitate la cele mai mici preturi din Romania.

De ce miniPRIX este altfel?
Magazinul online miniprix.ro a venit ca raspuns la multiplele solicitari pe care le-am primit de a deschide magazine in orase mari din tara. Interes si notorietate exista pentru acest brand, drept dovada sta cresterea spectaculoasa pe care am avut-o in cei trei ani de cand activam in mediul online, peste 40.000 de vizitatori unici pe zi, sute de mii de clienti multumiti, crestere care ne-a propulsat in topul clasamentului pe aceasta nisa.
miniPRIX este un brand puternic care se bucura de notorietate la nivel national, dar intai de toate este un brand friendly, ascultam, intelegem si ne adaptam nevoilor clientilor nostri. Promotii, oferte speciale, reduceri de pana la 80%, transport si retur gratuit, zeci de produse noi in fiecare zi sunt doar cateva dintre beneficiile cu care ne rasfatam clientii.
 


https://www.miniprix.ro/ cele mai mici preturi online ,50% reducere

VA ASTEPTAM